Agencija MTT, zavarovalne storitve

 

domov/ storitve/ zavarovanja- predmet zavarovanja

ZAVAROVANJA ZA (SKORAJ) VSAKO SITUACIJO 

PREKO PREDMETA ZAVAROVANJA IN ŽELJENIH RIZIKOV DO PRAVEGA ZAVAROVANJA

Prenasičenost zavarovanj na slovenskem tržišču marsikomu vzame voljo, da bi se pobližje seznanil z zavarovalnimi produkti, ki so nam na razpolago. Če se tako počutite tudi vi, vam svetujemo, da nas čimprej kontaktirate. Z veseljem vam bomo pomagali prihraniti čas in pomagali ugotoviti vaše želje in zavarovalne potrebe.

Marsikdo pa raje poišče odgovore na svoja vprašanja na spletu. Če ste med njimi, vam je namenjena tale podstran in spodnji pripomoček, ki vas bo pripeljal do zavarovanja/zavarovanj, ki ga/jih potrebujete.

Vse, kar morate storiti je, da med danimi možnostmi v dveh korakih izberete tisto, kar želite zavarovati, nato pa poiščete še rizike, ki se vam zdijo pomembni. Tako boste v treh do petih korakih prišli do željenega zavarovanja. V kolikor npr. iščete načine za zaščito svojega zdravja, z miško najprej kliknite na ikono ZDRAVJE, če vas skrbi ohranitev vašega življenjskega standarda, kliknite možnost STANDARD. Ljudje nenehno nekaj počnemo- se ukvarjamo s športom, opravljamo svoje delo, imamo domače živali, ipd. Če se vam zdi pomembno npr. zaščititi pred zahtevki tretjih oseb, kliknite gumb AKTIVNOSTI. Kot zadnjo, a zelo pomembno možnost, navajamo kritja, ki pomagajo zaščititi vašo lastnino in lastnino drugih- v tem primeru kliknite možnost LASTNINO. Po tem zgledu nadaljujte z izbirami.

Ker je nemogoče uokviriti vse življenjske situacije, se lahko zgodi, da uporaba pripomočka ne bo pripeljala do željenega rezultata. V tem primeru vas vabimo, da poiščete ustrezno zavarovanje v pregledu zavarovalnih vrst ali pa nas pokličete oz. nam pišete za pomoč.

Še nasvet: Uporaba pripomočka je najlažja, če ga raztegnete preko celotnega ekrana (to storite s klikom na dve puščici desno spodaj). Na trenutni pogled pa se vrnete s pritiskom tipke ESC na vaši tipkovnici.

Želimo vam uspešno raziskovanje!
1.

Smo majhna, družinska ekskluzivna zastopniško-zavarovalna agencija. Majhnost je naša prednost, saj nam omogoča individualni pristop do strank. Za vas si bomo vzeli čas in vam ponudili tako zavarovanje, kot bi ga sklenili tudi sami.

2.

Skoraj 90 % naših strank nam zaupanje izkazuje z večletno zvestobo.

3.

Odgovorili bomo na vaše dileme. Ker pa ne moremo poznati vseh odgovorov na vaša raznolika vprašanja, se bomo v takem primeru za pomoč obrnili na strokovne ali pravne službe zavarovalnice.

4.

Na področju zavarovalništva imamo bogate in dolgoletne izkušnje in se zavedamo, da so vsakodnevne spremembe in prilagajanje tržni konkurenci postale edina stalnica.

5.

Zavarovalniška tematika je težko razumljiva nekomu brez predznanja in se je ne da osvojiti na hitro. Odločanje o določeni temi, za katero ne poznamo vseh dejstev oziroma sploh ne vemo, da obstaja, pa je resnično nemogoče. Z našo pomočjo lahko pridobite potrebno osnovno znanje, prepoznate rizike, ki jih resnično potrebujete in sklenete takšno zavarovalno pogodbo, ki vam bo dala občutek varnosti.


ZDRAVSTVENA ZAVAROVANJA

NEZGODNA ZAVAROVANJA

ŽIVLJENJSKA ZAVAROVANJA

POKOJNINSKA ZAVAROVANJA

ZAVAROVANJA VOZIL IN TOVORA

POŽARNA IN DRUGA ŠKODNA ZAVAROVANJA

ZAVAROVANJA ODGOVORNOSTI

KAVCIJSKA ZAVAROVANJA

 


Prijava na e- novice:
Podrobno o kolesarski kartici: