Agencija MTT, zavarovalne storitve

 

domov/ storitve/ kolesarski produkt/ licenca KZS/ zdravstveno zavarovanje v tujini: Tujina AS

NA KOLO: Tujina AS za imetnike licence KZS v letu 2018

Zavarovalno kritje

Zdravstveno zavarovanje v tujini: Tujina AS nudi široko kritje v primeru bolezni ali nezgode ter ugodnosti glede plačevanja zdravstvenih storitev, hkrati pa zaščiti zavarovanca v trenutkih, ko se ta znajde v neizhodnih težavah in je prepuščen samemu sebi:

  • > brezhibno organizacijo zdravniške pomoči, stalni kontakt s stranko ter obveščanje sorodnikov v domovini o poteku zdravljenja, dnevu povratka, ipd.
  • > ter krije nujne stroške zdravljenja in
  • > stroške potrebnih prevozov, in sicer 24-ur na dan, 365 dni v letu.

Zavarovanje velja za neomejeno število potovanj v enem letu, s tem, da eno potovanje ne sme trajati več kot 90 dni.

Zavarovanje traja od dneva sklenitve do 31. 12. 2018 v primeru zavarovanj Tujina AS 10.000 eur in Tujina AS 30.000 eur ter leto dni od dne sklenitve v primeru sklenitve zavarovanja Tujina AS Conti 50.000 eur.

 

Možne zavarovalne vsote

Tujina AS 10.000 eur: zavarovalna vsota znaša 10.000 eur;

Tujina AS 30.000 eur zavarovalna vsota znaša 30.000 eur;

Tujina AS Conti 50.000 eur zavarovalna vsota znaša 50.000 eur (kontinentalne ekipe in UCI MTB).

 

Številke polic

Izdelujemo individualne ali skupinske police.

 

Kako lahko pridobim licenco Kolesarske zveze Slovenija?

Natisnite in izpolnite vlogo za licenco 2018 ter jo skupaj s potrdilom o vplačani članarini, sliko in podpisom pošljite preko e- maila na naslov kzs@kolesarska-zveza.si ali po pošti na naslov Kolesarska Zveza Slovenije, Celovška 25, 1000 Ljubljana.

V primeru zavarovanja kolesa, je dokumentaciji potrebno priložiti še izpolnjeno vlogo kasko zavarovanja kolesa ter račun (v primeru novega kolesa) in aktualni sliki kolesa ter serijske številke.

 

Kje lahko dobim več informacij o licencah?

Vrste in cenik licenc, Več informacij pa boste dobili na Kolesarski zvezi Slovenija.Veljajo Splošni pogoji 01-NEZ-01/08 in Posebni pogoji za nezgodno zavarovanje oseb članov športnih organizacij 02-NEZ-06/08.

Veljajo Splošni pogoji za zdravstveno zavarovanje oseb v tujini 01-TAS-0 in Klavzula o trajanju: Zavarovanje velja za neomejeno število odhodov v tujino v enem letu s tem, da posamezno zadrževanje v tujini ne traja dalj kot 90 dni.

Veljajo Splošni pogoji avtomobilskega kaska 01-AKA-01 in klavzula KL: Pri kritju C2 se krije samo škoda v primeru vlomske tatvine v zaklenjenem prostoru.


Prijava na e- novice:
Podrobno o kolesarski kartici: