Agencija MTT, zavarovalne storitve

 

domov/ storitve/ kolesarski produkt/ licenca KZS/ kasko zavarovanje kolesa

NA KOLO: Kasko zavarovanje koles imetnikov licence KZS v letu 2018

Zavarovalno kritje

Zavarovanje krije škodo, ki v času trajanja zavarovanja nastane zaradi prometne nesreče ter zaradi vloma in kraje kolesa, ko se je le- to nahajalo v zaprtih, zaklenjenih prostorih ali v zaklenjenem vozilu.

Zavarovanje traja od dneva sklenitve do 31. 12. 2018.

 

Možni kombinaciji zavarovalnih vsot

mali kasko kolo: zavarovalna vsota znaša 500 eur na 1. riziko;

veliki kasko kolo: zavarovalna vsota znaša 1.000 eur na 1. riziko.

 

Številke polic

Za vsako kolo posebej izdelamo individualno polico.


Kaj moram upoštevati pri sklenitvi kasko kolesa in uveljavljanju škode?

Preberite si navodila.

 

Kako lahko pridobim licenco Kolesarske zveze Slovenija?

Natisnite in izpolnite vlogo za licenco 2018 ter jo skupaj s potrdilom o vplačani članarini, sliko in podpisom pošljite preko e- maila na naslov kzs@kolesarska-zveza.si ali po pošti na naslov Kolesarska Zveza Slovenije, Celovška 25, 1000 Ljubljana.

V primeru zavarovanja kolesa, je dokumentaciji potrebno priložiti še izpolnjeno vlogo kasko zavarovanja kolesa ter račun (v primeru novega kolesa) in aktualni sliki kolesa ter serijske številke.

 

Kje lahko dobim več informacij o licencah?

Vrste in cene licenc. Več informacij pa boste dobili na Kolesarski zvezi Slovenija.Veljajo Splošni pogoji 01-NEZ-01/08 in Posebni pogoji za nezgodno zavarovanje oseb članov športnih organizacij 02-NEZ-06/08.

Veljajo Splošni pogoji za zdravstveno zavarovanje oseb v tujini 01-TAS-0 in Klavzula o trajanju: Zavarovanje velja za neomejeno število odhodov v tujino v enem letu s tem, da posamezno zadrževanje v tujini ne traja dalj kot 90 dni.

Veljajo Splošni pogoji avtomobilskega kaska 01-AKA-01 in klavzula KL: Pri kritju C2 se krije samo škoda v primeru vlomske tatvine v zaklenjenem prostoru.


Prijava na e- novice:
Podrobno o kolesarski kartici: